PRETURI & SERVICII

STANDARD RECORDINGS

Tobe si instrumente

120 lei/ora

Fie ca tragi tobe, chitara, bass, clape sau alte instrumente, iti garantez ca intr-o ora poti sa termini o melodie, daca stii ce ai de facut. 

Hint: Vrei sa mearga repede?  Vino cu lectia invatata. Asa, platesti mai putin si  iti raman mai mult bani pentru berea de dupa! 

VOICE RECORDINGS 

100 lei/ora

Esti vocal intr-o trupa si vrei sa tragi vocea pentru o piesa.  Esti solo, ai un negativ misto si vrei sa canti peste. Tragi o reclama sau un  voice over pentru un film... Trebuie doar sa te incalzesti si sa canti...

AI sa vezi ce simplu e! 


EDITING & MIXING:

100 lei/ora

Fiecare take pe care il tragi necesita editare si mixare.  Zgomotul corzilor, bazaitul ampului sau sunetul degetelor pe grif, trebuiesc  editate. Unele sunt misto si dau culoare. Celelalte trebuie scoase.

MUSIC PRODUCTION:

Cere o oferta

Atunci cand trupa ta se  lupta cu o melodie care se incapataneaza sa iasa sau ceva nu suna bine in sala de repetitie, cere ajutorul unul producator. Impreuna putem gasi rezolvarea multor dileme muzicale. 

RECORDING VINYLS

Transfer discuri audio vinyl.

50 lei/disc

 Transferam discuri audio vinil pe orice format digital (HDD, CD/DVD, USB, Etc.) pastrand dinamica sunetului original specific inregistrarilor pe vinil.
Folosim echipament profesional de conversie pentru a nu colora in nici un fel materialul audio si a pastra caracteristicile audio originale. Calitate audio inalta - HiFi Audiophile - Analog Hi-Res Audio
La cerere se poate opta pentru serviciul de prelucrare a materialului audio (mastering) si/sau eliminarea artefactele (pops and clicks) tipice discurilor uzate.

Tarifele noastre sunt flexibile, în special pentru sesiunile  mai lungi. Scopul nostru este sa pleci de la studio multumit si cu materialul inregistrat.
Toate tarifele includ un inginer.
DrumRec Studio - Str. Mantuleasa 22, bl.22, parter. Sector 2. Bucuresti
  • Facebook
  • Instagram